Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 18, 2012

surprise dari en suami ku





entry tertangguh lagi....entry ni dah lama tapi baru ni laa nak publishkan nyer...
hari tu kan penah bercerita pasal  surprise yg mr zuar bagi kat bininyer ni...jd hari ni laa baru berkesempatan nk kongsi apa yg suprise sgt tu....

yg 1st nya tukar line...dari maxis ke Umobile...sebab diorg nya pakej agak menarik...cuba tgk pakej postpaid ni...kami amik pakej yg U58 & cer tengok apa yg kami dapat dengan pakej tu....rasanya mmg sgt berbaloi.... dpt FREE CALL 300 MINIT





dan kepada pengguna BB....bayaran BIS nya utk sebulan pulak cuma RM20.....jom tgk apa yg leh dpt dgn bayaran ni



nak dijadikan cerita....tetiba jer mr zuar tnya...nak amik BB yg mana...? uiik pelik gak...tetiba jer ni....awak ni pun pe lagi...org dah meng offer...pe lagi bedal jerr....di sebabkan stok cuma ada curve & bold 4 je....dan dah tentu I xnak down grade kan sbb sebelum ni pkai bold 3.....jd bold 4 laa jadi pilihan ku....screen nya yg besar...mmg puas hati nk tgk blog setaip jam...setiap saat...apa2 pun mekasih ye lalink...coz sudi menghadiahkan nya .....




beli phone ni pun sebab dpt less dlm RM6++ coz amik sekali dgn pakej postpaid Umobile



jom klik sini utk tau pakej2 yg ada






No comments: