Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, August 2, 2010

back dated



bUlan 7 ari tu ada Laa Beberapa Cerita Yang x sEmpat 
nAk di kOngsi kaN kat Blog ni...jAdi aku Lum Sum kAn je laa ye... X yah nak
buAt banyAk enTry..tAmbah-tamBah lagi sEjak KebelaKAngan ni aKu malaS sangat nAk mEnaip & mEngarang kaT bLog ni....peRasaan Malas tu Menjadi-Jadi...ok laa jOm tgk Apa yanG jadi pAda bln 7 yG lepas yer... :-)


1st sTory

zikRy jadi parT timE modeL


nanti kaN zikRy di kaCa tv anDa yer....ehehehe....
bEtul ke zikry mAsuk tv...? mcm X caya je Kan....mmG x payah PerCaya yer sEbab ni Koleksi 
kAmi SEkeluarga sahaJA....AdA Cerita Di sebaLik gambar ni Sebenarnya...pIc ni diaMbil untuk masUk Drypers No.1 For 10 Years Celabration hadiah nYa free Besday CelebRation di KFC...x payah kuar duit laNGsung..semUanya ditanGGung beres...kiTa cuci Kaki jE...Setiap BUlan sEorang Pemenang Akan di pilih...kaLau Nak Tau lebih Lanjut tgk sini


2nd Story

Outdoor ....







di Suatu peTAng yg meNdung....tetiba Mr ZuAr ajak g Outdoor...ni di seBab kan Juga aDik Ipar ku Sudi jaDi tUkang teMbak gambAr kami....AkU Pun setuju je la..KebetulaN mood zikRy pun CantiK...Mmg sonOk rasAnya...zikry Pun nampaK enjoy je PetanG tu...



3rd story

Celebrate Aniversary





25 hb  hari tu Kami ke melaka...naK kata celebrate beria tu x da...cuMa kami sAja mengHabiskan maSa bersama...tiDo semaLam je kAt sana...saMpai saNa pun dah petang Terus Ke zoo Melaka...kaT sana puN maKan masA 3Jam Jugak...niat di hati nak Ke TaMan mini MalaySia..tApi maSing-masing Dah Penat bErjalan Kaki daLam zOo...jaDi kaMi teruS ke bAndar Melaka...Cari Hotel..rehAt & mALAm Kuar ke RiveR cRuise plAk...Puas pUSing baru JumPa..sEbab temPat dia Terselit Antara Bangunan...kalaU kengkaWan nak pergi di Suggest kan g mAlam..mmG cAntik dengan caHaya2 Lampu SepanJang PerjalaNan...neXt daY KAmI ke mEnara TaminG saRI puLak...kaT siNi kita leh Nampak  seLuruh bAndar Melaka... lepaS Tu kaMi jenJAlaN kat MuziUM plak...x laMa pun..seBab naK baLik cePAt...tapi, sekurang-kurang nYa hAppy sanGgat dapaT habiskaN mAsa BeRsama...




4 comments:

syariza09 said...

amboi....story marathon ooo :D...comel jer gambar ank ngan drypers tu

SiTi said...

huhuhu save masa..tq.

eh aiman pun pakai drypers kan..leh laa cuba contest tu kalau besday dia belum lepas lagi

mekchu said...

wahh.. siap wat outdoor ke masuk contest drypers tu? itu konpem bleh menang.. ada tgk tak belog oren mekchu psl birthday party drypers tu?? mmg meriah..

mekchu hari tu pakai camera tipon je..

SiTi said...

mekchu ~ sbnrnya amik kt umah je tu...kat atas tilam..cabut cadar & sarung bantal..hehehe kalau ada rezeki ada laa kot...

dah tgk mmg meriah...& syok sbb di sponsir kan..