Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, January 26, 2012

Kenapa blog ni senyap

Ini lah sebabnya...tuan blog ni (it's me laa tu) telah mendapat demam sejak 6 hari yg lalu... Dan dengan kekangan kerja lagi sebelum tu... Mmg terabai laaa blog ni


Dan hari ni diri ku pergi ke klinik gov setelah dah 4 hari pergi klinik swasta tp masih ✗ jalan....setelah di soal selidik doktor gov bising coz klinik swasta terbabit bg ubat yg ✗ patut....tp nsib baik aku makan xde apa2 effect ....


Dan setelah di check...amik darah semua aku di arahkan ke hospital putrajaya utk masuk air.....sbb doc suspek demam denggi..jadinya...hari ni diriku bersiaran kt Jabatan Kecemasan & Trauma...


Doakan ct cepat sembuh yer kengkawan......

2 comments:

purple_lav said...

laaa masuk wad ke? take care ye dear....semoga cepat sembuh

ainnoraini said...

Semoga cepat sembuh dan byk2 berehat yeee