Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, January 9, 2012

baru laa cantikkk

hari ni tetiba gatal nak betulkan header blog ni....kot sebelum ni senget sebelah jer kan...hari ni ok dahh...duk ikut step from k.filla tentang tutorial-header-blog   mekasih bebanyak coz ajarkan kat kami-kami yg x tau ni...suke sgt...sbb dah berjaya center gmbar header...cuma di sebabkan resize kan dia jadi x sharp plak gmbarnya tu...gmbar pun dah lari...tu mmg dah x tau dah nak wat mcm mana...kena tnya plak pada yg pakar...


tapi kan...mcm besar sgt jer....heheheh sekali bukak nmpak penuh muka owner blog yg perasan cun nih... mcm nak kena betul kan balik jer...













No comments: