Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, January 6, 2012

Jumaat 1st di 2012





alhamdulillah....sepanjang minggu ni mood zikry utk ke school amat laa seronok...bukan anak jer seronok...mak pak nya pun happy bile tgk dia g dgn mood happy....itu satu permulaan yg bagus...harap sgt ni akan berterusan smpai hujung tahun....
sekejap jer rasanya....tahun ni zikry dah masuk 3tahun... cikgu2 pun kata mcm sekejap jer...dulu memula jaga masa dia kecik lagi....skrg dah nk msuk 3thun daaaa....bile dah besar ni kena laa pakai uniform dah....aktiviti pun bertambah....good...good & harap zikry happy...hope dia trus belajar & pandai ckp serta dpt bergaul dgn kengkawan dia.....


love u sayang.....!!!







No comments: