Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, April 18, 2017

Upin & Ipin Jeng Jeng Jeng




Lama x update blog... sbb nya sibuk join contest skrg ni... hahhaha boleh gitu??
Rindu pulak zaman rajin ber'blog' dulu... kiranya diary online ku... kekadang rasa nyesal pun ada sbb x byk dah entry kat dlm blog ni... bukan nya apa sbb dri sini la boleh tgk balik kenangan2 dulu... cerita2 dulu yg mungkin kita pun kekadang lupa... mmg di akui cerita zikry la yg paling banyak... cerita auni dan airis ada la sipi2 jer.. huhuh 
agak2 kalau diorg dah besar nnti diorg kecik hati x....?? ye la cerita pasal abg jer byk... kisah diorg membesar xde pun mama dia cerita kat sini... xpe la lepas ni akan ku cuba ye... mama CUBA ye anak2... CUBA rajin kan diri utk menaip.... rajinkan diri utk berblogger... hahah x kisah la xde org baca pun.. janji nnti kot mama lupa boleh belek2 blog ni balik... =)


Ok berbalik pasal mamanya ni dah jadikan contest ni sebagai hobi...

Syukur Alhamdulillah... rezeki anak-anak 
Kerana gambar auni ni telah memenangi Grand Prize RM1000 
gambar ke-2 yg menang Grand Prize 

auni agak senang nak suruh pose... aku just tunjukkan gmbar mcm mana yg aku nak.. & dia akan ikut


tgk la tu .. walaupun dia sensorg dia boleh feel konon2 ada Upin & Ipin kat sebelah tu....


Ini la gmbar yg aku tunjuk kat dia.... aqish tgh bergembira dgn Upin & Ipin...


Dengan bermodalkan 15 bungkus roti Gardenia
seorang photographer pencen just berkhidmat utk family saja
dan seorang model x berbayar.. Alhamdulillah segalanya penat lelah kami terbayar...

*tabik kat photog sbb dalam sakit2 pun gigih shoot gmbr ni... terima kasih Mr. Photographer... next shoot kita jgn lupa ye...

tapi bukan ni satu je gmbr yg kami pertaruhkan.. ada lagi 2..3 gmbr yg kami taruhkan

Filem Congkak
lepas je shoot Upin & Ipin terus shoot ni...


Filem Nujum Pak Belalang....
1 utk kau.. 1 utk aku....bedal lah utk kau.... bedal lah utk aku....
Gambar ni pun alhamdulillah dpt menang conso.... dpt la RM100



ni versi warna pulak..




Gambar 1st yg dpt Grand Prize dulu dapat kat
yg ni just pakai hp je.. x guna photog... 
Alhamdulillah syukur dapat RM1000 juga yg ni...