Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, January 16, 2012

ally iskandar dah nak kawin....







dia ni kecik molek jer orgnya penah jmpa dia live...rsanya lagi tinggi diriku dari mu ally....apa-apa pun tahniah di ucapkan kat ally...akhirnya bertemu jugak permaisuri di hatimu yer...mude remaja lagi...baru berumur 23 tahun...farah lee merupakan pilihan keluarga dan dia juga masih bergelar pelajar lagi...orgnya pun comel je...


majlis nya bakal berlangsung pada 20 Janunari ...(jumaat ni)

jom baca temubual diorg kat sini






No comments: