Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, January 6, 2012

cerita tahun lepas.....2011

xkira...walaupun dah berlalu..nak jugak citer..
nak kata lama sgt tu xde laaa...ni cite masa cuti krismas hari tu....memanjang x sempat jer nak update...tu yg hari ni baru laa dpt buatnya...

26/12/11 hari tu kami pergi ke sunway lagoon.....
tetiba mr zuar ajak pergi...join sekali dgn SIL & anak2....pucuk dicita...ulam mendatang....on jer laa kan...lagi pun sian kat zikry mmg jarang sekali dpt bermandi-manda....dah 2y 4m tak sampai 5kali pun dia g mandi-manda ni...baju mandi pun beli kat sana jugak.....tapi sayang kitorg x dpt lama...coz masuk lambat...kul 3 baru nak masuk mandi....sbb SIL kata sunway lagoon ni tutup malam....yg aku ni pun leh terlupa plak nak search info sblum tu...ikut jer laaa....dah sampai tu baru tau yg tutup kul 6ptg...bpe jam sgt jer nak dpt mandi...duk melayan zikry jer....mr zuar duk jer jaga brg hahaha sesekali laa bergilir dgn dia main dgn zikry...


hari tu mmg org ramai laaah...org kita x ramai sgt...org luar jer ramai....serabut jer tgk...tapi biasa laa klo g time cuti-cuti cam gini...tambah-tambah lagi musim cuti sek..compom penuh






zikry takut sbanrnya ni....air ni akan turun dari sebuah baldi bile dah penuh.....



SIL & anak-anak



jom tgk pic-pic lain kat SINI











No comments: