Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, February 17, 2011

Bercuti lagi....Part 3

sorry coz lambat sambung part 3 ni....malas  & bz melanda..

xbyk dah pun yg nak di cita kan...gmbar je laa yg ada..ok lpas selesai mangrove tour tu.. kami ke galeri mahathir..kali kedua aku ke sini coz family yg lain x penah pegi lagi....jadi masuk jugak laa walau pun dah penah jejak kan kaki kat sini...dalam nya majoriti hadiah yang telah di terima Tun Dr. Mahathir...dari seluruh negara..sumbangan dari budak2 u @ sekolah pun ada...












selepas selesai menjamu mata...kitorg ke makam mahsuri...sampai2 jer hujan renyai2..jd mood utk amik gmbar langsung x de...next destinasi kami ke nusantara minyak gamat...kat tepi jalan jer kedainya..igtkan nak tgk minyak gamat di masak...rupa2 nya diorg masak waktu pagi je..yg mana x dapat tgk rugi laa...coz ct dah penah tgk & celupkan tangan dalam minyak tu...mmg xde rasa panas walaupun minyak tu tgh menggelegak...

ni laa dia...(gambar ehsan dari en google)


utk basah2 kan tekak kitorg g makan cendol....not bad gak rasa dia...dia ada laksa...& rojak jugak..tempat dia kat tepi airport tu jer...sambil makan dpt rasa angin sepoi2 bahasa...tenang je rasanya...hilang segala masalah... hehee


ni pun dari jasa baik mr google....

lepas tu cari makan malam kat pasar malam bawak balik homestay...dari situ sampai laa keesokan harinya aktiviti bebas...bebas menghabiskan duit okey... jadi no picture plzzz...hahaha..padahal punya sibuk shopping dah x hengat nak bergambar...biasa laa org pompuan kan...paham2 je laa ye




No comments: