Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, January 7, 2012

proses pertukaran




plan dari semalam nak pegi.......tapi x sempat plak...blik keja, siap-siap trus ke sg bloh sbb mr nak jmpa kawann dia dulu....jd hari laaa plan tu disambung...kami gerak ke berjaya times square....sebnarnya aku ni ngikut jer...tak tau pun apa yg mr zuarnya plan......tgk2 dia trus bwk ke U mobile....nak tukar plan dr maxis ke U mobile.....dan tetiba ada suprise yg dia bg.....wah sgt teruja makkkk...


tggu sambungannya yer

No comments: