Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, February 10, 2011

Bercuti lagi....part 2



ok kalau ada sesapa yg berkenan nak baju mcm tu yg tulis2 tu..boleh la contact akk dida atau leh trus ke blog akk dida tokeybaju...tq sgt2 kat kak dida...masa kat sana mmg kitorg jadi tumpuan org...hehe tgk baju suma ada tulis pangkat masing-masing..


ok utk hari kedua plak awal2 pagi lagi kami dah bersiap nak pegi mangrove tour....better pegi pagi2 coz x panas masa tour tu... kami start dalm kul 9pg...sampai laa kul 1 ptg abis tour...jadi bila dah panas kita boleh melawat tmpat lain plak...apa yg terdpat dlm pakej ni adalah

Bat Cave
Fish Farm
Eagle Feeding
Mangrove Sightseeing
Crocodile Cave
Open Sea (Andaman Sea)
Mangrove Sightseeing
Icon Kilim Geoforest Park
Tanjung Rhu View
Fish Feeding at Dangli Island



2nd day -
magrove tour...
galeria perdana.....
makam mahsuri....
kedai gamat.... 
shopping
makan malam plak beli kat pasar malam je....


 zikry x mo pakai safety jacket ni....


kami menyusur gua ni...lagi sejam dua...x leh lalu dah coz air dah pasang

zikry yg xcited sgt bile kena angin dlm bot tu....

sampai x nak duk diam...


kat depan gua kelawar



 fish feeding...ikan pari...x menggigit pun...


 posing kejap.....


 lagi..... ni kat restoran terapung sekali dgn tempat fish feeding tu...


masa nak balik tu lalu sini....


 pulau ni di namakan pulau kasut...di sbbkan rupa bentuknya..





No comments: