Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 8, 2012

Raya @ Azura Couture & BungaStudio PHOTOGRAPHIX





tahun ni raya...mak buyung ni sibuk nak ala-ala retis....
baju pun sibuk nak tempah kat fesyen designer kunun... jadinya dah buat comel-comel mesti laa kena buat photoshoot kan...  

mcm tahun lepas jugak la kami pilih utk shoot kat BungaStudio... sabtu lepas lepas berbuka terus stat shoot... xlama pun sbb mcm biasa jugak zikry akan buat perangai...pic intro dulu ye da tentu laa anak bujang yg sorang ni...






kalau nak hire diorg utk shoot raya pun boleh


 group studio photo session promo at only RM150 !
- 2 Hours photo shoot session
- Max group of 5 and individual portaiture
- 10 Best photos to be highly retouch and enchanced...

- 5 Black & White portraiture
- 8R Exclusive frame
- 1 DVD softcopy





2 comments:

syariza09 said...

hamboi...pandai dia main gitar

SiTi said...

siap nanyi lagi tu kak.... tp lagu abc jer la