Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 18, 2012

Jangan cium anak - Ustaz Ismail Kamus

haaa.....biar betul xleh nak cium anak.....
sbenarnya bukan x boleh...tp ada masanya...rupanya cetek lagi ilmu keibu bapaan ku ni...perkara ni pun secara x sengaja terjumpa.....search benda lain....tp jumpa benda lain...elok jugak tu...sekurang-kurang nya ada ilmu yg masuk...& boleh jugak di kongsi kepada kengkawan blogger semua...


"jangan cium anak waktu dia tidur....nnti dia degil....."
itu laaa ilmu ku utk hari ni....terkejut gak bile tau pasal ni...sebab mmg aku ni mmg sgt-sgt suke cium zikry time tidur dia..terutamanya kalau bangun pepagi tu...walau peluh masam...tetap jugak suke kan bau dia tu..lepas ni kena kuatkan diri laa utk x cium masa dia tido....




sharing is caring....

5 comments:

fieda said...

kita pun baru tau ni..terima kasih kongsi info ni..

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

yup..mmg betol pon...sbb mama i pon ckp menda yg sama..dari dolu..tp x tahan..nak cium gak....masa diowg tido neh...cute jerkkk...

ainnoraini said...

Ooo iye ke baru laa.. tahu...bagus info ni berguna pd yg ada anak kecik kann

Anonymous said...

Kenapa ye tak boleh cium anak masa diaorg tidor? dah tak boleh nak bukak video tu. :)

Chawanna Na said...

mohon jelaskan dengan terperinci..ada hadis, atau ayat alquran yg menyokong statement ni? atau sekadar nasihat org2 tua je??