Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, October 4, 2011

tempahan dot dot

alhamdulillah.....
tq atas kepercayaan yg di beri ye my pren...

tempahan yg secara x sengaja...huhuhu aina duk mencari org buat cupcake...& apa yg aku tau on9 byk la...klo yg beli trus kat kedai xtau plak...dan tetiba plak dia suh aku buat apam dot...dot..

aku plak terdiam kjap...ermmp nak ke x...last2 aku pikir xpe la tolong member nak kwin kan...pe salahnya...mna laa tau kot2 ni langkah permulaan plak...utk trus amik tempahan plak lpas ni....mna nak tau kan...

ni la hasilnya...x tau plak aku yg dia nak buat hntaran.....huhuhuh


* alhamdulillah....ada lg yg mengorder utk majlis bulan 11 ni....





8 comments:

~aSFaLiZa~ said...

kita pun tgh gigih mantapkan lagi buat apam ni. huhuhu. seronok kan bila tgk hasil nya

syariza09 said...

rezeki :)

SiTi said...

k.asfaliza ~ tu laa last week je dah bpe kali buat...tmbah2 plak anak suke makan lagi laa suke membuat nya

SiTi said...

k.syariza ~ syukur...alhamdulillah

III bDkNaKaL III said...

Thanx babe!sungguh cantek + sedap sangatttt....mau tempah lagi boleh???

::Deela:: said...

ct...aku nk order gak lah..anak aku pun suka...biler leh buatkan...mlm ni aku lepak marriot putrajaya...esok leh dapat tak...malam ni ko buat kan...hahaha

SiTi said...

na @ bdk nakal ~ buleh jer...huhuu

SiTi said...

deela ~ wah cuti ke? ko nak bpe pcs? boleh2...huhuhu apa2 pm aku ye