Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 11, 2012

BE bertambah






pepagi ni dtg opis jer trus bukak blog....
lepas tu buka akaun NUFFNANG tgk-tgk ada satu lagi BE yg melekat...
suke-suke....ni mungkin sebab dah betulkan kedudukan iklan 'large retangle' kot semalam...dan kedua-dua BE yg dtgnya dri SLOGGI

Mekasih bebanyak kat sloggi coz sudi bertapak kat blog ku ni...harap-harap lpas ni dtg lg BE dari pengiklan yg lain plak...




6 comments:

fieda said...

pasni bertambah tambah la masyukk...

~aSFaLiZa~ said...

wah masyukkk

SiTi said...

k.fieda ~ harap2 mcm tu laa

SiTi said...

k.asfaliza ~ hehehe....nak kata masyukk sgt2 tue xde laa...

kayyana said...

rezeki tuh... rajin rajin updated blog okeh.. hehehe

SiTi said...

tue laa rezeki... msti di jadikan pembakar semangat utk update blog lagi...& lagi