Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 4, 2012

Penangan ubat tidur

Skrg masih lagi kat hospital putrajaya....hari ni buat audio test untuk zikry..disebabkan test 1st hari tu xberjaya...dan hari ni pun cuba lg utk buat test yang sama dan still xdapat kerjasama zikry...so, jalan terakhirnya kena buat test masa dia tidoo....disebabkan zikry xleh tidor...kena bg gak ubat tido

2 comments:

ainnoraini said...

Kenapa yee dgn zikri tu...

Biasa budak2 mana mahunya duduk diam jer bila dokter nk periksa kan..

SiTi said...

zikry kena buat ujian pendengaran...mmg kena bg ubat tidur utk dpt result yg tepat