Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, January 3, 2012

zikry moody.....xtau apa pasal

semalam seharian zikry merengek.....lepas tu dia nak melepet ke kat mama nya nih....nak berpeluk jer kejanya...xboleh tgk mama nya hilang dri pandangan mata dia.....lepas tido plak sekejap-sekejap dia terkejut & trus nangis cari diriku...mmg tido dia x lena pun...smpai laa ke pagi tadi....dah laa mcm tu...xnak pulak dgn papanya......lansung xnak...klo papanya dtg dekat lagi laaa kuat dia menangis.... xtau laa apa puncanya....

pg tadi dia tersedar & trus nangis bile tgk aku xde kt sebelah....bile papanya pujuk...xdilayan pun..trus cari aku ni...& peluk...mcm takut jer kena tinggal....so bajet klo hantar dia ke school kompom menangis sakan nih....dah suh zikry tinggal dgn papanya...leh laa hntar lambat sikit...tp dia still xnak & trus je nak ikut aku keluar rumah....jadi biler smpai je kat school....zikry trus tutup mata dia....nak tunjuk dia xnak g school laa tue...tp bile ajak jer turun....elok je dia ikut....bukak selipar...simpan kat tmpat kasut dan terus je dia lari masuk....mcm pelik jer...klo slalu tu punya laa susah dian nak lepas mamanya neh....


nk tgk ptg ni mcm mana dia.....masih meragam lagi ker x kat umah...sbb selalunya bile dia demam jer dia akan melepet kat aku....tido pun nak berpeluk & tido atas badan mamanya nih...riso pun ye gak ni...kot-kot dia x sihat tp ada masanya dia nmpak ok...entah laaa ...tertnya-tanya gak kenapa dia mcm tu...



kejap jer masa berlalu.....dah besar pun anak bujang ku ni




3 comments:

syariza09 said...

agaknya budak2 nk membesar mmg camni kot..sama jer nga prangai ank sy tu..kdg2 kita pula rimas bila berkepit, coz x dpt nk buat keje2 lain

SiTi said...

betul tu...mmg xdpt wat keja pun...duk melepet jer dia kat kita....

fieda said...

biasalah anak2 nk membesar mcm2 ragamnya..