Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, January 17, 2012

al kisahnya...apabila mereka bergaduh



  Aku tahu semuanya


   Aku plak kenal semua orang



  A'aa semua kenalan aku kau curi




   Kami musuh kamu wahai facebook...!!

 
   Takpe Facebook, aku back up kau
 
 
   DIAMM...!!! aku ada semuanya
  eh...!! tanpa aku korang x boleh diakses





  Wei Mozilla, sendiri mau ingat ha....gua kan ada






   Lu pehal...? kacau line orang jer..!!


  Lu dulu la mamat. mengaku lu sorang jer boleh ekses pada diaorg tadi....!!


     SUDAH..!! Jangan gaduh-gaduh...! kalau aku takde, korang lagi laa xde....Power x aku..?



    Hrmmm...aku lah yg paling ramai dikunjungi...jadi gua yang terbaekkk...!!!






    Facebook, jangan riak..kalau aku xde..mana boleh buat email...!!






    Yahoo....Gua kan boleh buat email gak..!



 (Serentak) ehem...ehem...lu org ingat kami ni kayu...?




 

Diam lah korang...nanti aku matikan elektrik ....baru korang tau siapa paling POWER...




1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kelakar jugak. rajin duk mereka dialog yer :p