Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, January 9, 2012

pelik je rasa kat tangan ni








dari semalam lagi pelik benar rasanya...
masa keluar pergi alamanda tu laaa....ringan semacam jer tangan ku ni...puas da mencari tapi xjumpa-jumpa...jam hantaran tu...ni zikry punya keja laa ni....dia mmg suka benar laa menyelongkar laci kt bilik tu......abih semunya nak di keluarkan...mmg jarang xpakai jam...walaupun jam tu mati xde bateri akan tetap berada kat tangan ku ni...ni dah berapa kali tersasul....kejap-kejap tgk tangan ni...ringan semacam....kosong & sungguh x selesa rasanya....






4 comments:

::Deela:: said...

minta replace baru je..hehe

fieda said...

kalau dah terbiasa mmg pelik bila bende tu tak der kt tgn...

SiTi said...

deela ~ replace yer.....ermmpp ok jugak tue kan...sejak kwin xde tukar2 lagi...tp tetap syg gak yg lama tu ada sentimental value nya...

SiTi said...

k.fieda ~ mmg nyer sejak sek kot pkai...rosak2 pun tetap pakai gak