Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, January 10, 2012

hadiah dah di pos






1st skali nia minta maaf kt para pemenang GA coz take time nak mengepos hadiah-hadiah tu...
dari sehari...ke sehari nak di poskan...akhirnya semalam baru laa sempat nk di pos kan...nnti kalau dah smpai jgn lupa inform ct yer....


hope leh la trima dgn hadiah yg x seberapa tue....








3 comments:

fieda said...

nanti dh sampai saya bgtau ye..

fieda said...

hadiah dh sampai ct..tq

SiTi said...

welcome kak.....=)