Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 18, 2012

flash mob kat KLIA











selalunya kita tgk omputih jeer buat mcm ni..tp kali ni kat KLIA pun ada buat flash mob.... korang tau tak pe tu FLASH MOB...?

Flash mob tu satu perbuatan secara reramai di tengah2 org ramai..yg paling popular ialah tarian..contohnya la...tengah jalan-jalan..lpas tu ternampak ada org menari dgn lagu..lepas tu tetiba je org sekeliling..yg tgh ke makan ke...yg tengah borak ke pun ikut menari dgn step yg sama...bile dah abis tu..masing2 bersurau...dan pretend takde apa yg berlaku ...


happening je bile tgk mcm tu..flash mob ni di buat kt arrival hall lebih kurang 10 minit...yg turut join nya cabin crew ..staff....kengkawan  n family... dan jugak student unisel




No comments: