Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, January 6, 2012

walaupun kecik....aku sanggup ikut giliran




lawak petang ni.....
hahahahah ada jugak laaa org sanggup wat keja mcm ni...lpas tu amik gambar....
tapi betul...kekadang tu sakit jer hati ni bile tgk ada yg xreti langsung nak ikut giliran memasing....kita ni punya laa penat beratur...tetiba dtg keta dia kt sebelah potong barisan & trus je masuk kat celah-celah....sgt sakit hati tau dgn driver mcm ni...kalau msuk cara baik@ sopan ok laaa...ni masuk cara kuang hajar....




No comments: