Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, March 6, 2012

Senyap Sunyi





lama benar dah x merepek kat blog ni...
xtau la kenapa tetiba jer xde mood nak berblogging...
salah satu sebabnya...last week bz...xsempat nak meng"update" bile dah smggu x berusik bertambah laa menular penyakit M**** tu...


tengah mengumpul mood nak menulis nih.....




motif gambar?

skrg dah jadi bini rempit......hahahah pic last 2 week masa ikut mr zuar g kerja ke RAWANG....tetiba hujan plak....di sebabkan syg bini....mr zuar bg pakai baju hujannyadan dianya basah kuyup....tu yg nmpak tuan besar dari baju>>>>> opps baju besar dari tuan....(siap leh cover kasut dari basah lagi.....)






4 comments:

~aSFaLiZa~ said...

syiokkk nya jalan2 naik mtr besau

SiTi said...

syok jugak...tambah2 berdua jer..peluk2 sakan lerrr..heheheh

syariza09 said...

laa igtkan moto rosak td

SiTi said...

hihkihkh...xla...berenti pakai bju hujan