Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 15, 2012

Anniversary ke-4 di Ipoh – Cameron Highland (Part 3)





Yang ni penutup cerita…. Lama benar duk tertangguh kat draft …xkan nak biarkan cerita tergantung sampai lepas raya… nak x nak kena settlekan kerja tertunggak ni..



Esok tu check out dari lost world terus kami ke Cameron highland…4 hari 3 malam kat situ….  Sbb x tau nak kemana dah… sepatutnya kami naik ke sana hari rabu tapi mr zuar kata pergi jer la awal… cari je mana2 hotel bajet dlu sehari… ikut kan ajer laa… sebelum kesana kami singgah dulu ke Kellie’s castle tapi just duk kat keta jer x masuk pun kedalam… dah laa tgh hari buta tu….dgn keadaan diri ku memboyot ni lagi…so sekadar singgah cukup syarat je….




Lepas tu kami teruskan perjalanan ke simpang pulai….  Just ikut jalan lama, bersantai-santai lalu kampung org… lihat pemandangan sbb mmg kami x mengejar masa pun…sampai ke Cameron pun dlm pukul 5 lebih… aktivi malam mmg xde apa2 pun lepas makan terus masuk bilik menghabiskan masa anak beranak je… esoknya  pulak baru laa kami terus ke Heritage check in…. terasa untung sgt beli dgn Groupon 3hari 2malam Cuma byar dgn rm399 dari harga asal dia 1k ++  …. Bilik pun besar mmg puas hati dan berbaloi-baloi…

Groupon voucher....


tiap kali masuk hotel jer... mesti nak lompat atas katil



mama pun nak posing jugakkk

luaskan bilik dia.... mmg puas hati sgt2 laa....

cantikk.....



Sepanjang kami kat sana pun x byk tempat yg di lawat… sekadar cukup syarat je… pergi ladang  teh Boh & Bharat… pergi petik strawberi & g membeli sikit kat  Kea farm.. kat sana mmg kami byk besantai… just untuk berehat-rehat  saja

budak ni... dalam diam-diam dia gigit strawberi tu.... hhahahah terus dia menyembur lepas tu hahahah


sesi petik memetik......


ni jer laa aksi romantika de amour yg ada.... xde sapa nak amik kan gmbar kami.... =)


pic ni pun blurr jer...... =(


zikry dah mcm perempuan plak sekali pandang...


suke pic ni.... zikry nak menari plak time ni....heheheh



dan hari terakhir kami kat hotel.... ni laa benda yg di buat....

mandi bunga..... beli sebungkus kelopak bunga ros kat Kea Farm... tapi anak bujang ni takut nak mandi... haahhahaha


sudahnya.... mama laa yang perabihkan bunga2 tu utk diri sendiri....  =)









No comments: