Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 11, 2012

sapa rajin tukar gambar desktop?


ermmmp....
rajin...? 

mmg sgt x rajin nk menukarnya....dah berbulan-bulan..baru nak tukar...eh silap setahun dah kot...coz sebelum ni gmbr yg ada kt desktop tu gmbr raya tahun 2010....haaa amik ko...setahun tu....baru hari ni laa tukar gambar baru....mood nak menukar tue ada...baru boleh tukar...klo x..haram....itue jer laa x bertukar2...



kenapa letak gmbr tu...?

konon rasa diri tu comel sgt buat aksi-aksi camgitu....(buuueewkk) 
salah satu sebab lagi sebab gmbr ku itu jugak laa yg jd hearder blog ni....jd di sebabkan dah ada anak.....kena letak jugak laa gmbr anak yg gaya ala-ala mama nyer nih...gaya gedik-gedik sikit..ahahahah



kenapa xde gambar suami...?

sebab selalunya mr. zuar laah yg jd tukang amik gmbr....jd koleksi gmbrnya x byk...lgi pun xde gambar gedik mcm bini & anak nya nih...heheeh apa-apa pun mr zuar ni tetap kat hati...gmbrnya sentiasa di hati...segala tentangnya tetap kat hati ku...cewahhhh....









No comments: