Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, February 9, 2011

Bercuti lagi....part 1




lepas jer seminggu balik dari sabah....kami ke langkawi pulak...
ermmppp...awal2 tahun lagi dah sibuk berjalan jer kitorg ni....hope tahun ni tahun berjalan kami...ahahaha..klo asyik berjalan jer keja nya...bile laaa nak mengumpul duit beli rumah kan....isk..isk..isk x leh jadi ni....


ok kita cite pasal cuti ok...kali ni aku pergi 1 family...syg adik aku xde...sbb masuk PLKN....klo x smua ada..percutian yg dah setahun di rancang...coz air asia wat promo...ok kami di sana dari 13hb - 15hb Januari 2011 dan tinggal kat Desa Abadi Homestay...mmg berbaloi...sewa utk 3hari 2 mlm cuma RM360....lengkap semua...sabun basuh baju ada...gula...kopi..teh...& semua kelengkapan asas ada...


aktiviti kami kat sana...
1 day - 
g cable car...
beras terbakar ...
shopping
makan malam kt wan thai restouran


2nd time zikry smpai langkawi...1st time masa dalam perut lagi...hehehe


"ello...atuk...& wan...(pleybar) zikry dah sampai langkawi ni..."




zikry yg moody coz kena kejut dari tido



masa ni dah eppy dah....


kami 1 family...cuma b.long x de coz jadi tukang amik gmbar...(lupa lak nak bwk tripod...)


seronok betul diorg dapat main2 dgn atuk..


kami....



baru ku tau yg anak ku ni gayat...hahaha...sian zikry ketakutan masa nak turun...masa naik cable car ni dia tido..tu yg berpeluk sakan dia masa kt dalam ni...tambah2 lgi bile lalu kat tiang2 penyambung wayar tu bergegar2 cable car tu..dgn dia2 melompat trus peluk siapa je yg dekat dgn dia...heheheh



2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya jalan2 :)

SiTi said...

mmg syok...dapat release tension...tp balik..belambak keja dah menunggu...heheh