Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, January 10, 2012

pasang iklan nuffnang






org lain dah lama berjaya buat....aku ni...baru laa skrg dpt meletakkan iklan NUFFNANG ni kat tempat yg betul...selama ni dah byk kali cuba...mcm2 toturial dah ikut...tp x berjaya jugak...lembab sgt kah diriku ni..? 

iklan yg kat "leaderboard" dengan iklan "skyscraper" senang jer nak letakkan dia...cara mudah dia dgn pakai ADD GADJET jer...lepas tu pegi kat HTML/JavaScript....dah sudah tu copy / paste jer code NUFFNANG tu....yg dari dulu x berjaya ku nak masukkan iklan "large rectangle"...iklan yg akan ada di setiap entry first sahaja....puas godek-godek masih gak x berjaya....


dan hari ni....tercipta lah sejarah,,,yg diriku dpat pasang iklan tu dgn jayanya....makan masa gak nak pasang tu...ikut satu persatu step yg NUFFNANG bgi....yg mana kengkawan xde iklan large rectangle ni....boleh laa g kat toturial  nuffnang....mcm kat gmbar bawah ni....kat tempat yg dibulatkan tu...lpas tu ikut jerr step2 yg di bagi









  





2 comments:

fieda said...

selamat mengumpul earning nuffnang...

ct..hadiah dah sampai tadi..mekasih byk2..sgt spesel...

SiTi said...

hhehe...kumpul sebanyak mana yg boleh....

owh ye...sesama...alaaa biasa2 jer tu kak