Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, January 9, 2012

langsaikan hutang......

hutang tahun lepas x settle lagi...
kalau dah hutang tue..nak x nak mesti kena langsaikan jugak kan....xkan nak biar tergantung macam tu...sebenarnya baru ni teringat ada terhutanng...terhutang dgn kengkawan...sebab penah berjanjijkan


dengan terbitya entry ni.....maka telah terlangsailah hutang ku pada kengkawan semua....ni laa dia bju yg digunakan pakai masa annual dinner opis hari tu...smpai sekarang masih tersimpan elok kat dalam almari...xtau laa bile masanya akan tersarung balik kat badan ni yg makin bam-bam.....










No comments: