Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, January 16, 2012

Klinik Maria Putrajaya








last week nya citer ni....zikry batuk-batuk berkahak...dah lama benar macam tu..nak x nak bwk la ke klinik lagi....klinik ni mmg femes kt putrajaya...tambah-tambah lagi letaknya kat alamanda jer...dr maria sebelum ni duk kt klinik an-nur presint 15, dan agaknya ada rezeki lebih dia buka klinik sendiri pulak....mmg suka g kat dia..layanan yg bagus di beri...bila kita tnya dia akan jawab smpai kita paham...xmcm separuh doc tu..kalau boleh nak suh kita ni cepat-cepat keluar...xsempat nk tnya apa lagi dah suruh keluar je cara diorg....

disebabkan dah biasa..kalau smpai je kt klinik tu...masa dlm kereta lg zikry dah ckp "yeh.....yeay... sampai....." masuk jer dlm klinik tu trus je dia serbu mainan yg kt bucu klinik tu....mcm tu lah kebiasaan dia kalu ke situ.... dan hari tu dia boleh tarik kerusi yg ada dan duk betul-betul depan tv sambil tu ckp "pish.....pish".....pandai pun zikry...satu lg perkembangan positif...mmg sgt susah utk zikry tunjuk benda dan trus sebut apa benda yang dia tunjuk tu.....selalunya dia akan ikut apa mamanya ni ckp baru dia ikut cakap.....kebetulan ada plak couple omputih kt situ diorg pun tercuit gak tengok gelagat zikry tu....

masa kt dalam bilik dgn doc plak...zikry terus je meluru masuk...igkan sebab apa...rupanya dia duk nmpak bantal ikea yg mcm dia punya tue...terus dia peluk...sampai nk keluar pun dia masih peluk...xnak kasi balik...puas pujuk...baru laa dia bgi kt nurse tu...







* tetiba teringat mana tah pegi bantal tu...kat dlm rumah xde...kt dalam kereta pun xde...ish lupa dah mak mana letaknya....tua sgt ker smpai itu pun x hengat....







No comments: