Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 8, 2012

Anniversary ke-4 di Ipoh – Cameron Highland (Part 2)





Keesokan nya kami terus ke Lost World Tambun Hotel… check in …dah siap kemas barang dalam bilik kami trus turun nak g theme park…  kalau duk kat hotel diorg, tiket entry akan dpt 10% less…. Tapi kami dah beli awal-awal kat Groupon…  so dpt tiket lg murah la… selain tu dpt gak free entry utk hot spring & spa ……



 




Masuk je dlm tu kami trus ke Petting zoo…. Dlm byk-byk haiwan yg ada zikry xcited dgn burung nuri… nak pegang tp takut-takut…heheheh… kami kat situ x lama coz masa tu laa jugak zikry “membuang”….. so pe lagi cri toilet laa…














X semua tempat kami dpt pusing… sebabnya zikry dah mula moody + mengantuk jadi nak x nak kami terus g mandi je…. Mmg syokk habis laa sbb x ramai org ….kot ada pun x smpai 10 family…. Anak & mama jer sibuk berendam….papanya plak xnak mandi sama…kata nak jaga brg2 yg ada (brg2 kamera dia laa tu pe lagi..) jadi mr zuar Cuma jadi tukang amik gmbr kami jer…. 


ibu mengandung ni pun sibuk nak main air


mmg kapal ni hak milik zikry jer....xde org pun

yeayyyy...!!!

dah mandi... lapar laaa pe lagi

x tukar baju pun...trus je balik bilik mcm ni...zikry baru duk10 minit  dlm stroller dah tertido kepenatan





Malam tu konon nya nak g hot spring & spa … tapi di sebabkan masing-masin dah penat..so kitorg g keluar makan je kat ipoh…sudah tu balik bilik trus tido…



ni la dia....



 theme park lost world tutup setiap hari selasa kecuali cuti sekolah


Operating Hours

Mon-Fri : 11am - 6pm
Sat-Sun : 10am - 6pm
School Holiday : 10am - 6pm
Public Holiday : 10am - 6pm


Park Rates

Adult
RM45

Children (Below 12years)
RM38

Senior Citizen (55years and above)
RM38

Children below 90cm in height
Free



No comments: