Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, July 20, 2012

sewa baju raya...??

tahun ni sewa jer la baju raya... boleh x...?
perut dah memboyot...rugi je klo buat bju kurung...sudahnya kain yg dah dibeli hari tu dah kena simpan elok2 jer dlm almari.... cuma ada sepasang je la tempah sbb kain tu tema kami utk thun ni...



smlm ikut mr zuar hntar album kat customer...lpas tu trus ke melawati...

nak tau apa tujuan nya..?





























nak pergi sewa baju raya...hhuhuhuhuhu
haaaaahh pilih...jgn x pilih....
raya tahun ni mmg vougie da vasss laa mak buyung sorang nihh....padahal sblum ni bju raya x penah nya "pesyen-pesyen" pun....tetiba lak dgn perut kembang kedepan ni sibuk plak nak mcm ala-ala retiss...


cite nya cam ni... hari tu lepas beli kain-kain tu n sblum tau peknen lagi...mr zuar offer... katanya 
"baju thun ni kita tempah kat zura nak x..."
bile dpt offer mcm tu..bini nya ni terkinja-kinja laa nak...zura tu member kitorg...salah seorg fesyen designer yg meningkat naik skrg....  kalau ada yg prasan dlm sebulan dua yg lepas si marsha milan tu duk pakai baju dri koleksi Azura Couture laa... utk propaganza raya ni nnti pun marsha akan pakai koleksi dari zura ni... jadi kitorg ni sbagai kengkawan kira nak support dia la...dgn tempah baju kt zura ni...asalnya baju mak buyung ni sepasang jer...tetiba tah mcm mana boleh terbeli lagi kain n g hantar lagi kat dia....so dua pasang laa jadinya....

semalam g fitting baju...baru 1 jer yg siap...sbb bju yg 1 lagi tu bukan kain strechable...buat awal2 nnti takut ketat plak... masa duk kat butik sempat laa duk belek2 baju2 yg ada...tup...tup hari ni tgk berita harian nmpak gmbar ni

lorrr bru jer duk belek2 baju ni smlm....


kalau nak tgk owner Azura Couture ni kengkawan leh layan musik video ni... dia laa yg jadi heroin dlm tu....

cun kan azura ni...huhhuhuhu ***psssstt....dalam byk2 koleksi baju dlm gmbr yg atas sekali terselit baju mak buyung ni...heheheh agak2 kengkawan mana satu ekk...? cer carik...cer carikk.......

10 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

oooo tu membe akak ek.. kyra byk kli lyn muzik vdeo tu tau..:) ok tak design kak zura tu? hrga cm ne? hehe tengok poket jap..ngeh3! kak zura tu amek tak utk org kwin ke tunang ke apa ke..amek tak?

SiTi said...

aaah...member..sweet kan video tu...eheheh..mmg dia buat jugak utk tunang n nikah...kyra leh contct dia kat fb nak klo tgk koleksi dia leh g butik kat melawati

CINTA UNTUK KITA said...

ala kak.. kak zura tu tak ada blog? mak tak lyn FB nakkk..hehe :) kyra tak ada FB kak..tak apa la, skdr brtnya..apa2 pun koleksi bju ry sewa akak tahun ni meletupsss la ya..hehe :)

syariza09 said...

glam la mak buyung raya nanti hehehe...rasanya baju grey kot

purple_lav said...

laaaa dalam diam mengandung jugak ke? heheheheheh tahniah laaa...ptt laa lama tak jenguk blog.

tersama plak kita kan, nnt raya sama2 membuyung laaa...

purple_lav said...

laaa ptt dh lama tak muncul dlm blog, rupernyer berbadan dua/ tahniah mama zikry!

tersama plak kita kan, nnt raya sama2 membuyung laaa kita.hihiih

SiTi said...

hahhaah...mesti nak glam jugak wlaupun badan cam gini....hhuhuhuh bukan grey kak =)

SiTi said...

aaahh.. mengandung jugak.. tu laa kebetulan lak sama... tu sbb la sblum ni menyepi sekejap...x de mood

cahaya said...

salam kak.
tahniah dpt bby & happy new year.
boleh x nk taw sewa baju dkt azura couture berapa ye??
agk2 mahal x?

SiTi said...

sis cahaya mekasih ye.... sory la lmbt reply... sis boleh contact butik nya kat no ni 03-4105 1259 @ boleh ad fb AZURA COUTURE https://www.facebook.com/azuracouture?fref=ts