Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, November 3, 2011

Pencarian blog follower bawah 500



 Sila pastikan follower anda bawah 500 ~ kompom sbb ada 114 je
 Follow genk [terpulang, lebih baik follow ]   ~ i followw uuuuuu
 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500 ~ ini laa entry nya...=)
 Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini ~ sudahhh... tgk kat atas tu
 Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri ini ~ ok...no prob
 Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang ~ sudah send



blog ni nama je dah lama d tubuhkan....(di tubuhkan kunun....) tp follower baru 114 org...ni di sebabkan salah sendiri....sbb nya ada musim2 jer rajin berbloging...& ada masa2 jer menziarah ke blog kengkwan...

tapiii...!!! 
dgn bangga nya aku kan cuba sehabis baik utk merajin2 kan balik diri ni utk terus dan terus berblogging....sywohhh...pegi laa jauh2 sakit M***S ku itu....
fuh kanan......fuh kiri.....



14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

follower tak penting, yang penting trafik.hehehe. sebb blog me ramai pengiklan, so tak nak diorang bagi duit tapi x der effort dari kita kan :)so kena rajin jugak blogwalking :)

SiTi said...

yup betui tu....lg 1 entry pun kena ummmph jgk... =)

kyra veronica said...

singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Polskahackrew said...

Singgah dari segmen yang sama..jom folow memolow..saya folow sini..('',)

http://blogger-blog-tutorial.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html



Blogger Blog Tutorial

Cik Eykaa said...

follow awk dr segmen yg same :')

Ca'Oi_Bartowski said...

Follow sudah, komen sudah, tekan iklan pun sudah...

Jom Singgah sini pulop... =D

http://takbest.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-100plus-infinity-challenge.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-lagi-khas-untuk-bloggers.html

Adik ChoChopper said...

Yeah! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..Follow Sini Jugak Tau? Hee.. ^_^

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

yat sadri said...

jalan-jalan bersama mama,
yat datang dari segmen yang sama..

tanam cili dipinggir paya,
jemput lawat blog saya..

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

selamat membaca ^^,V

I am...izuan said...

jadi follower yang ke 118 dari segmen yang sama..follow mw back k?

nice background

Arvian'na Hanna said...

Haloo..dtg dr segmen yg sama..follow u ;-)

miss syaniera said...

hye-2 .. nice bel0g .. fr0m de same segmenn ..

singgah sini jugakk :)

http://syanierapurplishgurlzz.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500-oleh.html

✿ Myra ✿ said...

datang singgah ;)

fierul said...

singgah sini dari segmen yang sma .
jemput singgah blog saya .