Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, June 9, 2010

Apa..!! jatuh dalam washing machine..



Ini lAa diA KalaU dah lAsak sangaT...mACam ni lAaa Jadi nYa...Tu laa..maMa daH baGi taU awaL-AwAL..JanGan..jaNgan....Haaa KaN daH jatUH...SapA yanG SUsAh...? MamA juGak...

KoRang laYan je Laa GamBar ni...







x-ceLi akU yaNg masUk kaN zikRy kaT dALam tu...siBuk sgT nak meNoLong MengaCau
aKu nAK siDai kAin seBenaR nya...biLe sUh KeLuar..xNak PulAk...aahhH..sUDAh..
SukA Plak diA dUk dAlam tu...raSAnya seBab beRgoyANG-GoyanG Kot DalaM tu...
jaDi diA raSa..maCam dAlam. bUaian Kot....




8 comments:

'NuReeN' said...

hehehe ada gak skali nureen mskkan anak dlm mesin basuh sbb dia nk sgt tgk apa ada kat dlm 2.. masa tgh berputar nureen bg tgk bila dh abis pon nk tgk gak.. bkn main hepi lg dh dpt msk kan

wawa syaida said...

mesti suka btol si zikry tu kan...
jgn mama zikry yang masuk dlm washing machine tu dah =) weiyuuuu

cIk pEnNa said...

wakakaakaka..
comei giless..

;)

syariza09 said...

hik...hik tringin pula nk masukkan ank sy dlm mesin, mesti dia suka

SiTi said...

k.nuReeN ~ mESTI dIORG PeLIK KAN....apA bEnDa lAA nI...RaKsASA aPakah ini..hhuhuhu

SiTi said...

wAwa sYaida ~ mmG...SamPai xnak Keluar...ahHah...MamA Nya kALo masUK coMpom TErseKat TaNg punGgung..hahahah

SiTi said...

Sue ~ aKu biLE TGK jE GamBar tu..tERUS gELAK Besar...CoMeI tGk Di McM tu

SiTi said...

SyaRiza ~ Try lAa tGk reAkSi dia MaCam maNa....taPi pAstikan DuLU Suis nYA DitutuP...TaKut TerTekan NanTi...