Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, October 13, 2011

Kunci laki sendiri

Semalam mr zuar hantar aku g keja...jadi aku just bwk kunci duplicate..hari ni aku drive sendiri..jadi aku pun bwk laa kunci lg 1 yg ada kunci kereta...

Dan skarg aku dah slamat ada di opis baru prasan yg kunci duplicate tu ada dgn aku....maknanya aku mengunci laki sndiri dlm rumah...siap bwk kunci moto dia skali....

Aishhh jadi 1 keja plak aku nak ngantar balik....hehehhe salah sapa...salah aku gak....padan la muke nih

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

Ya ALya said...

kena la hantar balik.....t camano laki nak kuar umh....

Sidratul Muntaha said...

tajuk tak hengat
aku ingat laki org manalah kena 'kunci' dgn biinya..
rupa2nya kunci...

mrs.ecam said...

kl umh dkat ngan opis x pe kott...klu cam aku...nk naik LRT lg...komuter lg...nek kete lg pastu br smpi umh jwnyer aku coti jela...heeeeee

::Deela:: said...

nape ko tak amik gambar laki ko ngah menunggu ko kat grill dlm rumah tu...haha...sian dier...mesti muka seposen tunggu bini...

SiTi said...

Ya ALya ~ mmg kena hantar balik laa....dah jadi keja kan...

SiTi said...

Sidratul Muntaha ~ hahahahah....saja kasi gempakk sikit

SiTi said...

mrs.ecam ~ klo umah jauh suh je laki EL...alasan bini kunci dalam umah...hehehheh

SiTi said...

::Deela:: ~ aaah kan x teringat lak aku td