Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, June 15, 2013

Kebakaran besar di NKVE








smlm keluar ke rawang - damansara... dah settle smua urusan kami 4 beranak blik la ikut NKVE.... boleh plak aircond keta prob...so bukak tingkap je la.... tp bau asap terbakar je spnjg perjalanan... yg psti nya bukan bau dri keta la... nak x nak terpksa gk la bau nya... aircond rosak kan..

dari jauh kami nmpk api marak sgt... keta bomba dah ada... org rmai gk duk berhnti tepi tgk... rupanya smak samun tp hgwy terbakar... kata nya kejadian terbakar sendiri dah byk kli jd kat kaw tu... mybe tanah nya kot...

jom tgk antara gmbr yg smpt di amik




















jln mengarah ke shah alam....


posted from Bloggeroid

4 comments:

wawa syaida said...

marak tengok api tu...bahaya kan skang ni...maybe panas sangat kot

Nurul Ilyani said...

kat bandar saujana putra kn ni?

SiTi said...

mybe jugak la wawa syaida

SiTi said...

aaahhh hmpir la... kat exit putrajaya tu