Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri......







Kami sekeluarga mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada seluruh umat islam....ct mohon maaf sekiranya ada terkata @ terlepas kata sepanjang menulis kat blog ni....


yang mana nak balik kampung tu drive baik2 ye...sentiasa ingat kat org tersayang...& pikirkan laa mak ayah kita yg sedang menunggu ketibaan kita....kalau hsbd mengantuk tu kita ajak dia rehat sekejap...

MAAF ZAHIR BATIN....



10 comments:

purple_lav said...

selamat hari raya siti....

semoga selamat sampai ke kampung halaman...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat hari raya jugak :)

http://www.elissmie.com/2011/08/e-kad-raya-buat-semua-pembaca-blog.html

::NureeN:: said...

slamat hari raya, maaf zahir & batin

nureen ambik card yerr.. jgn lupa terjah nureen ;p

SiTi said...

selamat hari raya k.fiza....amin..insyallah

SiTi said...

salam aidilfitri utk akk e.l.i.s.s.m.i.e

SiTi said...

nureen selamata hari raya nureen...ct dah terjah...tq ye sbb sudi post kan kad ct..=)

III bDkNaKaL III said...

Slamat ari raye kawan..maaf zahir batin jik ade salah silap terkasar bahase...

SiTi said...

aku pun sama ye na...maaf zahir batin...atas segala kesilapan yg penah aku lakukan....selamat hari raya...

mama tisya said...

salam aidilfitri utk siti sefamily

syariza09 said...

Slmt Ari Raya CT, jgn lupa tinggal sikit kuih raya tu yer :)