Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, October 10, 2013

Rentetan - Jangan Cium Anak Ketika Tidur





sebenarnya dapat banyak komen pasal ni...
ramai yg kata xlogik... aku pun x pasti laa.. just sekadar share apa yg kita tau & dengar....

video kt situ dah di delete dlm akaun youtube... jadi ni ada satu lg video yg boleh menjawab persoalan kengkawan semua...


kalau nak lg pencerahan.... sila lah bertanya sendiri kat Ustaz Ismail Kamus ye...


Sharing is caring...  peace no war... huuhuhu




1 comment:

hazlina azmi said...

banyak jugak status pasal ni di FB..Blogwalking..jom kita bertukar2 link…and follow each other
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/