Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 5, 2011

alaaaaaa nape x jadi ni...

1st....tq kat k.filla sbb kuarkan post pasal TUTORIAL UPDATE BLOG GUNA BLACKBERRY


baca nya baca...dia bg link ni
v

v

(link yg cute..huhuhuhu)
utk wat toturial ni...

yg aku tensinya sbb masih x berjaya...aku da ikut kot 1 per 1 stepnya...bile aku send je masuk kan email aku...bukan nya kat blog....anyone can help me....?
plzz...plzz ye kengkawan...





4 comments:

~aSFaLiZa~ said...

kita tak de BB. hehhe. kita pun tak tahu

Amy Syaquena said...

nak try jugak la...

SiTi said...

huhuu...xpe baca utk tmbh ilmu...klo kenkwn tnya leh bgtau caranya =)

SiTi said...

try laa...tgk jd ke x