Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, October 6, 2011

penangan selepas buat new post




dua hari lepas aku buat laa satu entry...


tetiba dpt feedback dari member ku...member sek teknik dlu...kitorg mmg da lama x jmpa..rsanya since aku kwin kot...tp still keep in touch jgk laa... 

mlm tu jugak aku buat & send kan kat dia...sbb kebetulan dia pun ada kat ptrajaya...ikut hsbndnya..katanya nak hntar ke taska...apa2 pun big tq kat ko yer deela
lain kali leh repeat order...huhuuhuh.......




2 comments:

::Deela:: said...

thanks babe!!..kompom punya aku akan repeat order...siap sedia je stock bahan2 kat umah ko erk...haha

SiTi said...

hahahha....mmg kena slalu bersiap siaga laa aku... =)