Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, October 11, 2011

hujan membasahi bumi





Di sebabkan hujan di pagi2 hari ni…jam loceng berbunyi aku trus je off kan…klo selalu aku snooze kan…ye la sejuk kan…sonok lg klo tarik selimut…dari bngun bersiap ke opis… ha nahh hambik ko…kul 7 baru sedar…kelam kabut aku jadinya…

Slalu sempat laa aku kemas apa2 yg patut pgi2 hari…ni lgsung x sempat…mandi..siap2 trus aku g keja…zikry aku tggal kan dulu kat umah dgn mr zuar…bkan pe nak keja punch kad…heheh sekurang2nya tnjuk muka dulu kat opis…dlm 10 minit ada kat opis aku balik umah balik…
Smpai je umah… mcm biasa laa zikry pepagi moody x mo g taska…layan2 dia kejap…lpas ok
trus amik zikry bwk g taska…mr zuar x dpt hntar sbb hujan kan…cmne nak naik moto…

jadinya aku smpai opis balik dlm kul 8.45pg…umah dekat boleh laa buat mcm ni…klo jauh sah-sah punch kad aku merah hari ni…. =)



No comments: