Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 5, 2011

1st time jejakkan kaki kt raub…





Last week  aku ke sana sbb nya mengikut mr zuar shoot wedding lagi…lambat gak kitorg gerak ke sana…smpai je kat Gombak bru teringat yg guestbook paten tertinggal…haaa nak x nak terpaksa patah balik ke putrajaya ok…..kt situ je dah makan masa…dah smpai kt umah aku g amik & trus capai kuih raya kat dapur…heheh sbb org tua2 kata…klo dah berjalan pastu kita patah balik…makan apa2 dulu…baru gerak…aku pun x tau nape…supaya xnakkita tergesa2 kot…klo drive dlm keadaan melulu tentu leh jadi xcident kan…

Lpas tu kitorg  singgah kt uia Gombak amik adik ipar & trus g makan…dlm kul  11mlm kitorg stat gerak…aku mmg kecut je bile lalu highway kt genting sempah tu …punyer bnyak selekoh…dah beberapa kali lalu pun aku tetap takut… …kitorg smpai kat felda krau dlm kul 1pg…masa msuk je simpang ke felda tu…aku ckp dgn mr zuar betul ke ni…sbb kitorg lupa bwk map…nsib baik ada Samsung tab leh jd gps…dlm gps tu pun xde gmbr jalan pun…kiri kanan pokok…setahu aku laa klo msuk ke felda msti ada pintu gerbang…trus la aku kol paten tu compomkan jalan…nasib baik betul jalan nya…Cuma kena msuk ke dlm sikit je…paten ni laa yg MENEMPAH apam dot dot a.k.a my pren…huhu..lpas je bg apam tu kitorg pun gerak ke hotel…zikry plak dah smpai hotel sugar bugar dia…aduh..melayan dia dlm kul 3 bru dpt tido rsan nya…

Esok pg2 lagi aku dah hantar mr zuar utk shoot…sbb paten tunang dulu pg tu & trus nikah lpas tu…aku hantar je lpas tu aku blik hotel tp seblum tu sempat gak aku pusing kjap Bandar raub sensorg….huhuhu lepas tu baru.balik hotel kejutkan zikry & bersiap utk pegi balik ke umah paten…






No comments: