Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, October 7, 2011

✗ sempat....

Salam jumaat semua...hari ni ✗ smpat nak update blog...byk keja yg nk di settlekan...

Lunch td pun ✗ smpat....keluar mencari kertas utk wat deco...dari mydin...ke mph, parkson dan last skali ke carefour...still ✗ jmpa...byk lg brg yg ada kt kedai stationary sek7 bangi...

Smpai opis pun lmbt..heheheh nsib baik bos xde..ni bru laa dpt nak makan.....



Jemput makann smua....korang msti dah kenyang dgn pizza ke...steambot ke n apa2 yg best kan...biasa laa awal bulan...
Da smpai hjung bulan nnti kita cari nasi balik ye...hehhehe


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: