Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, October 17, 2011

Pesanan dah di terima….




Hari tu tgk catalog cosway….& terberkenan dgn brg ni…jadi aku pun order la 2 dulu…nnti next motnh order lagi…heheheh

Tgk mcm best je…lg pun jimat space & kemas je nnti…dan yg paling penting…leh tmbah koleksi lagi…klo nak tau ni sbnarnya tmpat simpan kasut…pkai ni kita boleh letak satu kat atas…satu lg kat bawah…








No comments: