Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 19, 2011

Lagi...lagi...lagi hebat...!!!!



Dah selalu benar aku nelepon asb dok tnya ASW 2020 buka dah ke belum....dan byk kali jugak jwapan yg hmpa buat aku....

Sebelum ni penah buka 1 akaun ASG-Pendidikan...tp risiko laaa...sbb nya amaun nya berubah2 tiap hari...contoh nya kalo hari ni bank in rm1000 dlm buku ✗ semestinya 1000 unit...mybe lebih @ kurang...klo hari ni 1 unit = RM1.0148 jadi RM1000 / RM1.0148 = 985 unit je yg tertulis dalam buku. Rugi je rasanya...tu sbb aku nak buka 1 lg akaun utk zikry....

Hari tu buat sbb takut terpakai...dan itu je akaun yg boleh zikry buka...aku pun hentam je la...

Dan last week kol asb...akk tu kata "nape ✗ buka ASB je..sbb kita dah turunkan had umur....baby 6bulan dah boleh buka"
Tu yg aku trus je buka akaun remaja ni utk zikry...walaupun hakikatnya dia masih kanak2...heheheh



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: