Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, October 10, 2011

baby 23 hari dah kena liwat.....



tersentap aku bile baca pasal ni...
oleh bapak sendiri....okayyy...!!!
bapak sendiri sggup lakukan benda terkutuk ni kat baby yg baru 23 hari...!!!
mana pergi waras nya...
baby yg belum kenal dunia tu...yg masih suci tu di lakukan mcm tu skali...

dah tu dia boleh tekup mata baby tu ...mcm mana laa azabnya baby tu menanggung..






6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

setannnnnnnnnn

~aSFaLiZa~ said...

nafsu binatang

mummy_ayu said...

memang..Ayu baca pun geram...memang bukan manusia tu..dgr2 diaorang kata bapak dia tu hisap dadah.....

SiTi said...

Ieda Al-Habsyi ~ mmg setan bertopeng kan manusia nih org

SiTi said...

aSFaLiZa ~ ni dah lebih lagi dr binatang klo mcm ni

SiTi said...

mummy_ayu ~ owwh ye ke mmg tgh x waras la tue