Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, October 3, 2011

Last minute….





Last week hari khamis teacher zikry bgtau yg taska nak buat jamuan utk besday budak2 yg bulan 8 & 9… sekali dgn jamuan raya…so dia suh bwkkan baju raya sekali….di sebabkan zikry pun salah seorg besday boy msa mjlis tu…aku pun ckp dgn mr zuar buat goodies bag la…hntr kt taska…di sebabkan kitorg x tau kedai borong kat area putrajaya ni….nak mencari da x smpt kan…yg kitorg tau cuma yg kat sg.buloh…kedai kt sna plak tutup kul 8.30mlm…masa tu dah kul 7…mmg x smpat laa klo kitorg nak pegi…nak siap2 lg…dgn jem nya nnti…


Jadi …..mr zuar telah meminta tolong jasa baik member dia…”zam” utk membeli jajan2 & plastik beg….kitorg sms dia suh beli keropok…cumi…coklat…waffle…& plastik beg…nasib baik uncle zam sudi tolong zikry…. Hehheeh bukan apa…mr zuar mmg kebetulan nak ke sg buloh…tp di sebabkan nak kejar kedai tu sebelum tutup… tu yg kena mntak tolong uncle zam…dan hasil yg uncle zam beli utk zikry


-          Keropok tam tam
-          Koko jelly
-          Cumi
-          Kek Apollo
-          Plastik beg

Not bat gak…pandai gak dia membeli…bukannya apa..uncle zam ni sbnarnya bujang lagi…huhuhu…”mekasih ye uncle zam….” Kata zikry dlm bahasa german dia….












Tp plastik beg x cukup 8 lg…nsib baik aku ada simpan yg last year nya…tp yg tu aku buat sendiri laaa…simple2 je…jd pkai yg tu je laa….bnda dah ada kan..




thun lepas buat sekali dgn open house MIL... tu yg tarikh tu ikut hari kejadian...bukan tarikh besday zikry tu


setelah di tampal.....


No comments: