Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 12, 2011

wordless wednesday

ayaiikkk pepagi ni aku dah down
sbb nya.....



















































































mr zuar kata dah x sggup duk putrajaya....x larat dah nak berulang ke rawang...
biar laa dia duk rawang dlm 3-4hari baru balik putrajaya...waaaa aku mcm x sggup je... 
sbnrnya mmg kami ada rumah kt sana & x disewakan pun..




4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

berapa jam tu? alahai sedihnya. even hubby dpt kuaters dkt ngan kerja dia, me tetap tak rela kalo dia tak balik hari walaupun dia terpaksa merempit sejam ke tempat kerja.hehehehe

4 Kay-E said...

:(

SiTi said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ dlm 1jam 1/2 la...tp yg x tahan tol + minyak 1 hari pegi balik dlm rm60..
penah je dia bwk moto tp motor rosak 1/2 jalan...pastu berhujan.... tu laa x rela rsanya

SiTi said...

4 Kay-E ~ sgt sedeyy... =(((((