Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, October 14, 2011

ter "grab" jugak



slalunya duk dpt jer email dari groupon
aku abaikan....dapat je aku abai kan....tah mcm mana aku dpt email setiap deal tu pun aku x hengat
smpai laa satu hari entry MRS.K ni....
baru aku terbuka mata utk tau apa kelebihan groupon

syok juga...sbb byk yg kita leh dpt less.....
hari tu terlepas satu....kelas utk buat macaron cuma RM98 je....dari RM2++....
mcm2 lagi la yg ada...so kena rajin2 laa meninjau kat groupon tu.....

 semalam aku ter"grab" satu voucher ni....price asal RM200...tp dpt cuma RM49 bpe byk less nya tu...








No comments: