Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, October 4, 2011

Contest - Beauty in Hijab


 wah....rasa nya dah lama aku x join contest ni...
pagi ni lpas je jelajah ke blog k.lyafrina
hati ni tergerak nak memeriahkan lagi contest dri Akulah Maria Wakeashima


dgn syarat yg simple aku join ni sekadar suke-suke....klo ada reZeki alhamdulillah...klo x pun sekurang-kurangnya aku menambah kenalan lagi kan...


ni laa gmbr yg di pertaruhkan....



No comments: