Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 12, 2011

Si comel…timmy


Puas aku cari si timmy ni…merata-rata aku cari….asal jumpa kedai toys je aku cari…tp still x jumpa..yg online pun aku cri xder yg menjualnya…satu hari ada member bgtau dia ada jumpa org jual timmy….aku pun cpat2 laa bukak fb tu..mmg ada jual…tp pre-order 2bln++…sbb nya dia kata amik brg dari uk...tp timmy mmg pun kartun uk...ermmp aku mcm malas plak klo pre-order ni…jadi biarkan je laa dulu…

Akhirnya last week  aku buka fb dia tgk ada 1 je lagi yg ready stock..pe lagi aku cpt2 laa compom pyment..huhuhuhu…zikry mmg suka cite timmy times ni…dia leh melompat2 bile tgk cite tu…gelak2 besar lgi…so jom kita tgk reaksi bile dpt pgang timmy dpan mata…


 mama nya dah bukak bungkusan dulu....xcited lebihhh



 pandang dulu....dia mcm terkejut tetiba timmy ada kat umah...slalu tgk kt tv...



 pegang2 dulu matanya.....



 baca dulu instruction nya


 akhirnya baru dia amik.....
(sorry pic x memuaskan......)




dan ni la kartunnya...comel kan....




No comments: